Снимка: TrafficNews.bg.Работехме, когато изведнъж чухме силен трясък, а след това още

...
Снимка: TrafficNews.bg.Работехме, когато изведнъж чухме силен трясък, а след това още
Коментари Харесай

Стигнахме до автобуса, а шофьорът вече беше мъртъв, разказват очевидци за жестокия инцидент край Пловдив

Снимка: TrafficNews.bg.

Работехме, когато внезапно чухме мощен тропот, а по-късно още един. Видяхме, че в табелата на " Скания " се е забил един рейс, а наоколо има ударени " Опел " и " Дачия ". Две девойки тичаха към автобуса, ние също се затичахме. Това разказаха работници от новостроящ се склад за промишлени артикули в региона на случая. Когато те стигнали до рейса, лидерът към този момент бил мъртъв. Те допускат, че е получил инфаркт или инсулт и е изгубил надзор над транспортното средство, пише TrafficNews.bg.

" Момичето, което е било зад кормилото опела е направило внезапна маневра, с цел да не се забие челно в рейса, който е навлязъл в насрещното и е блъснала дачията. За шанс никой от двете коли не е потърпевш тежко. Направило им усещане, че девойките се втурнали да оказват помощ да пасажерите, които били доста изплашени от удара.  Работниците подали сигнал на 112 и на място след минути пристигнали полиция и кола за спешна помощ.  Починалият лидер е на 57 години. Той е чиновник на компания " Хеброс бус ", чиято е линия 93. Автобусите по тази линия се движат по маршрут ЖР " Тракия " - Радиново. 

Преди три седмици в столицата 62-годишен лидер умря по време на работа, откакто се заби в дърво на " Симеоновско шосе ".  Припомняме, че случаят е станал в 10.15 часа.  Рейсът навлязъл в насрещното лента и се блъснал в мантинелата като в това време при случая са се блъснали още два автомобила, по които има материални вреди. Няма потърпевши пасажери. Извършва се оглед. Движението в региона не е затруднено. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР